Share

Резервации

Резервации

Правила и условия на резервиране

С оглед на големия брой резервации за термален спа хотел Balikli, ние изискваме пълно предплащане на резервацията, за да гарантираме Вашия престой и място в програмата за лечение. За всяка направена резервация ще бъдете уведомени за крайния срок, в рамките на който може да отмените резервацията си без наказателни такси, и датата след която при анулация няма да може да бъдете обезщетени. Отмяната на резервации, направени чрез Balikli.com, ще бъде приемана, само ако е изпратена в писмен вид (чрез емайл или факс). Възстановяването на предплатените суми ще се извършва, само при одобрение от самия термален център или доставчика на съответната услуга. В случай на преждевременно напускане на хотела или непристигане в термалния център няма да получите обезщетение за неизползваните лечебни дни. Всички услуги се заплащат в евро чрез MasterCard и VISA или чрез банков трансфер. Одобрените за връщане суми ще бъдат изплатени по същия начин и в същата валута, в които са направени плащанията от клиента. За подробна информация, моля вижте условията за ползване на уебсайта.

Лечебни Пакети и настаняване в Термален център Balikli

Обикновено цените за настаняване се обявяват за стандартна стая без включен пансион, но с включени лечебни процедури и местни такси. Въпреки това при желание от Ваша страна могат да бъдат добавени следните видове изхранване като престой с включена закуска (ВВ), полупансион (НВ) и пълен пансион (FB).

Имайте предвид, че цените са различни при настаняване на двама членове от семейството или роднини и при настаняване на двама души без роднинска връзка в една стая. Различни са цените и при следните варианти за настаняване: Единична стая (1 пациент); Двойна стая (1 пациент + 1 придружител), Двойна стая (2 пациенти, членове на 1 семейство), Двойна стая (2 пациенти без роднинска връзка), апартамент (за пациенти и придружители). Моля, обърнете внимание, че ако придружителят се нуждае от лечение, цената се променя – тогава се счита за 2 пациента (членове на 1 семейство). За да направите резервация в термален център Balikli, моля попълнете и изпратете нашия онлайн формуляр за резервации.

Допълнителни услуги

  • Международни и вътрешни полети – можем да Ви съдействаме за всякакви международни и/или вътрешни едно- или двупосочни полети чрез турските или други авиолинии. За да отправите запитване за самолетни билети, моля попълнете и изпратете онлайн формуляра за запитване.
  • Летищни трансфери – при Ваше желание можем да организираме разнообразни транспортни услуги включително еднопосочни и двупосочни трансфери като например Сивас–Балъклъ-Сивас, Malatya-Balikli-Malatya и Kayseri-Balikli-Kayseri. (направи запитване)
  • Хотелско настаняване – можем да Ви съдействаме за хотелско настаняване в Истанбул или всеки друг град в Турция, комбинирано с трансфери и/или местен екскурзовод, спрямо бюджета на клиента. (направи запитване)
  • Рент-а-кар услуги – възползвайте се от възможността да опознаете Сивас сами. Всички пътища са в добро състояние. За да отправите конкретно запитване за рент-а-кар услугите в Сивас или друг град в Турция, моля попълнете и изпратете запитване чрез следния формуляр.
  • Дневни пътувания и екскурзии – може да резервирате пътувания до близките градове Сивас и Дивриги по време на лечението, както и екскурзии до Истанбул и Кападокия след отпътуване от Балъклъ. (направете запитване)

Резервирай лечебен пакет от тук